Avantaje delcamag

Avantajele DELCAMAG sunt recunoscute de toti cei care l-au folosit macar o data in gradina , atat pentru zarzavaturi cat si pentru pomii fructiferi.

  • Protejeaza de seceta si daunatori

Mineralul mentine pectatiile de calciu timp mai indelungat in pulpa fructelor, asigurand acestora rezistenta mai mare la pastrare si inducerea unor efecte pozitive in rezistenta plantelor la atacul bolilor si daunatorilor se precizeaza in studiul ICPA Bucuresti.

Cercetatorii spun ca dolomitul poate fi folosit pentru completarea necesarului de magneziu, ca amendament pentru corectarea aciditatii solului, cu efecte mai bune decat carbonatul de calciu, mai ales pentru culturile care nu suporta exces de calciu, cum ar fi cartoful , inul si telina. rezultatele studiului sunt confirmate si de fermieri. Cei care au folosit DELCAMAG in gradina spun ca anul acesta nu au mai avut pagube provocate de daunatori asa cum s-a intamplat in alti ani.

  • Are efecte pe termen scurt

Unul dintre avantajele importante ale DEL-CA-MAG sunt efectele sale vizibile. Cei mai multi fermieri au observat rezultatele inca de la prima recolta tratata cu dolomita de Delnita : pomii au frunzele mai verzi si mai sanatoase iar fructele nu au pete. In ceea ce priveste legumele, se vede cu ochiul liber diferenta intre culturile tratate cu DELCAMAG si cele ale vecinilor. Dovleceii , morcovii , ceapa si usturoiul cresc mai sanatos si sunt mai mari ca dimensiuni in comparatie cu anii trecuti cand nu s-a folosit DELCAMAG. Concentratia mare de calciu si magneziu a produsului are rolul de a diminua efectele negative produse de tratarea anterioara a solului cu ingrasaminte chimice.

  • Este 100% natural

Dolomita amorfa de Delnita este un produs care nu contine nici un element chimic. Aceasta se extrage direct din sol si este unica in lume prin forma sa amorfa. Principalul avantaj este ca poate fi folosita fara restrictie pentru culturile ecologice.

  • Pretul este foarte mic in comparatie cu alte ingrasaminte.

Rafturi magazin toneti tejghele vitrine mobilier sticla pentru spatii comerciale la comanda in toata Romania